Güneş Elektronik - Güneş Elektronik Cihazlar LTD. ŞTİ.

  Güneş Elektronik  Ltd. Şti., 1993 yılında kurulduğu dönemden bu yana Türk bilgi işlem piyasasının saygın dağıtım kanallarının ve LOGO A.Ş.’ nin bayiliğini ve çözüm ortaklığını yapmış, müşterilerinin iş yapma biçimlerine uygun donanım, yazılım ve hizmetleri temin etmiştir.

Galeri

İletişim

İkitelli O.S.B. Bağcılar Güngören San. Sit. Metro İş Merkezi B Blok K:2 No:39 Başakşehir – İstanbul

info@guneselektronik.com

(0212) 210 94 86/87

GÜNEŞ ELEKTRONİK
LOGO ÇÖZÜM ORTAĞI

GÜNEŞ ELEKTRONİK
LOGO ÇÖZÜM ORTAĞI

Logo İş Ortağı - Çözüm Geliştirme
Logo İş Ortağı - Kurumsal
Logo İş Ortağı - Kobi
ERP Destek ve Çözümleri
Kobi Destek ve Çözümleri
Bordro ve İK Çözümleri

// Şirket Hakkında

Yazılım İnovasyonu
İş Ortağınız

Güneş Elektronik, Türkiye’deki önde gelen işletmelerin, kobilerin ve teknolojiyi optimum seviyede kullanan firmaların tercih ettiği iş ortağıdır. Bununla birlikte özel yazılım geliştirme, ürün tasarımı, kalite güvence ve danışmanlık hizmetleri aracılığıyla işletmelerin değerlerini yükseltmelerine yardımcı oluyoruz.

Deneyim

Uzmanlardan oluşan deneyimli bir ekip.

Hızlı Destek

Çözüm odaklı, hızlı destek imkanı.

Güneş Elektronik
Güneş Elektronik 1993'ten Beri

Günes Elektronik 28 yıllık bir deneyimle müşterilerine hizmet vermektedir. Bu deneyim sayesinde müşterilerimizle daha kolay ve etkili bir şekilde ilgilenebilmekte ve çözüm üretebilmekteyiz. Detaylı hizmetlerimiz için tıklayınız.

YIL
Kesintisiz Hizmet

28 yılı aşkın süredir Güneş Elektronik olarak sektörün ihtiyaçlarını iyi analiz edip, bu ihtiyaçları en doğru şekilde karşılamayı amaçlamaktayız.

+
Memnun Müşteri
İşbirliğiniz için teşekkür ederiz! Biz sadece sevgiyle çalışan bir şirket olduk, çünkü her zaman yanımızda sizin gibi müşterilerimiz var!
UI/UX Design

Build the product you need on time with an experienced team that uses a clear and effective design process.

Dedicated Team

Build the product you need on time with an experienced team that uses a clear and effective design process.

Güneş Elektronik Ürünleri

Bayilik ve İş Birlikteliklerimiz

Firmamız Türkiye’nin saygın ithalatçı ve dağıtıcılarının bayisidir. Böylece doğru ürünü, doğru kanaldan ve doğru fiyata temin edebilmekteyiz.

LBS LOGO Bussiness Solutions

Firmamız Türkiye’ nin en önde gelen iş yazılımları üreticisi LOGO’ nun KOBİ kategorisi (Start 3, Go 3, Go Wings), ERP (Tiger3, Tiger3 Wings, Tiger3 Enterprise, Tiger3 Wings Enterprise) ve insan kaynakları (Bordro Plus, J-HR) ürünlerinde yetkili satıcısı ve çözüm ortağıdır.

Logo Yazılım
Köklü Geçmiş
Köklü geçmiş Türkiye’nin en büyük halka açık yazılım kuruluşu olan Logo Yazılım, kurulduğu 1984 yılından bu yana sektörün öncü şirketlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.
Logo Yazılım
Sürdürülebilir Başarı
Logo, bugüne kadar 200.000’in üzerinde firmanın büyüme yolculuğuna eşlik ederek sürdürülebilir başarının temellerini oluşturuyor.
Logo Yazılım
Güçlü Ağ
Logo, ürün ve hizmetlerinde yenilikçilik ve yaratıcılığı artırarak, 4 farklı ülkede, 7 farklı noktada, 1.200’e yakın çalışanı ve 800’ü aşkın iş ortağı ile hizmet veriyor.

İş Akışınıza Yönelik
Çözümler Üretiyoruz

Logo Yazılım'la 1-0 öne geçmek için hemen arayınız!Bize Ulaşın!
+